arrow, target, range

PLANIRANJE ČASA IN CILJEV

Ljudje si prevečkrat postavljamo cilje , ne da bi pripravili svoje osebno kolje, v katerem bi jih uspešno dosegli. Planirati uspešno leto, je kot uspešno vrtnarjenje. Veliko skupnih točk imata vrtnarjenje in življenje. Vzemite si minuto in razmislite o tem. Pripraviti moramo zemljo, preden lahko posejemo seme, za katerega želimo, da bo zraslo naslednje leto.

Cilji vas vodijo k odgovornosti in prevzemanju pobud. Bolj ko so vaši cilji določeni in izmerljivi, bolj ste voljni prevzeti odgovornost, da jih dosežete. Cilji potegnejo na plano vaše talente in vas prisilijo da pokažete svoje najboljše plati-ne samo zato, da bi dosegli cilj, ampak odkrili in uporabili več svojega potenciala. Vaši darovi, pamet in zavest se usmerijo v določeno tarčo.

Če živimo v okvirju ciljev, ki jih podpirajo naše vrednote, pozitivno razmišljamo in čutimo o svojem življenju. Raje se osredotočite na to, kar si želite in ne na tisto, česar ne marate. Od pritožb se lahko premaknete k dejanjem in pridobite večji zagon, tako da se lahko premaknete k dejanjem in pridobite večji zagon, da se približujete svojim sanjam.

Ljudje, katerih cilji so usklajeni z njihovimi vrednotami, dosežejo več zadovoljstva in izpolnitve.

Ko dosežemo cilj, ki so ga spodbudile naše vrednote, to, v kar verjamemo in je za nas resnično pomembno, zaživimo v obilju, v srcu in mislih pa doživimo občutek izpolnitve.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke