Kaj pravijo o nas?

Reference in mnenja

Dragica je ena najbolj srčnih predavateljic, kar jih poznam. Z iskreno vero v dobro v ljudeh s svojimi predavanji vzpodbudi občutek, da je vse mogoče in da smo vsi lahko zmagovalci. Njena toplina poboža dušo in zaneti ogenj v njej, potem pa je na nas, da pogumno in uspešno stopamo naprej.
Znanstveno in novo komunikacijsko obdobje spreminja poglede na upravljanje z informacijami in pospešuje komunikacijo. V sodobni komunikacijski družbi preteklost postane sedanjost, ki se vedno prelevi v novo strateško komunikacijsko prihodnost. Strateški komunikacijski management, ga. Dragica Korenjak, razume kot teoretično in praktično zasnovano komunikološko disciplino, ki se razvija v luči optimalnih družbenih, korporacijskih, političnih in marketinških modelov informiranja in globabalno-spletnega komuniciranja na principu: think global, act local. Dragica Korenjak in njen uspeh potrjujeta, da sta za uspeh potrebna komunikološka teorija in praksa. Je predavateljica, kateri tudi študentje zelo radi prisluhnejo, saj s svojim delom nudi pomoč ljudem pri gradnji uspešnega osebnega in strokovnega komunikacijskega življenja.
Dragica Korenjak je ena največjih strokovnjakinj za prodajo, motivacijo in poslovni uspeh. Če se želite naučiti veščin, ki delujejo v praksi in so povezane s teorijo, je Dragica pravi naslov. Dragica ni teoretičarka. Dragica je uspela v praksi in zdaj to znanje uspešno prenaša na druge. Bila mi je tudi vzor, ko sem pred petindvajsetimi leti začel svojo kariero.
Dragico sem spoznal na mednarodni konferenci ICABI v Mariboru. Njena energija in organizacijske sposobnosti so me motivirale, da sem jo prosil za možnost sodelovanja z Merkur zavarovalnico v BiH. Prvi seminar sva organizirala skupaj v Istambulu in to za najboljše sodelavce iz agencij, naših strateških partnerjev. Po seminarju smo dosegli rezultate, ki so bili dvakrat večji od planiranih. Danes je Dragica poslovni partner našega podjetja za izobraževanje sodelavcev iz štirih strateških agencij našega partnerja v BiH, kot tudi za prodajne mreže v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BiH in Črni Gori. Veliko izkušenj, ki jih ima v sebi in velika želja da to znanje prenese na sodelavce v prodaji zavarovanj uvršča Dragico na seznam najboljših predavateljev in trenerjev v prodaji zavarovanj. Najbolj pri njej cenim pripravljenost, da se tudi sama uči od tistih katerim predava.
Rad bi vam čestital za izvedeno delavnico načrtovanja, ki smo jo zasnovali skupaj in ste jo odlično vodili. Hvala za vso dosedanjo zavzetost in predanost, a zadnjo delavnico z vodji pa ocenjujem kot eno najuspešnejših vodstvenih delavnic na kateri sem imel priložnost sodelovati. Še posebej, ker ste uspeli vsebino in cilje delavnice v celoti prilagoditi ciljem in nalogam naše prodajne mreže. Glede na obnašanje prodajne mreže in izpolnitev njihovih ciljev, vas prosim, da v sredini meseca septembra načrtujete nekaj dnevno srečanje z nami, o podrobnostih pa se bomo dogovorili, ko bo več znanega (predlagam maja). Poleg tega, da ste na tej delavnici spoznali našo vodstveno strukturo, predlagam, da na podlagi vaše analize pripravite nadaljnje aktivnosti za področja izobraževanja, ki bi jih potrebovale točno določene skupine voditeljev in s katerimi bi prispevali k dvigu vodstvenih kompetenc. Zahvaljujemo se vam za vse, kar ste nam dali, tako v svojem imenu kot tudi v imenu prodajne mreže. M. O.
Vse večja prisotnost in pomembnost zavarovalništva v življenju posameznika in zlasti v gospodarstvu ter globalizacija evropskega trga na področju zavarovalništva odpira zavarovancem teoretične in praktične možnosti, da izberejo zavarovalni produkt, ki najbolj ustreza njihovim potrebam, pri čemer se lahko poslužujejo strokovne pomoči in svetovanja oseb, ki so strokovno usposobljene in poklicane, da kot svetovalci zavarovalcev in posredniki med zavarovalcem in zavarovalnico prispevajo h kvalitetni sklenitvi zavarovalne pogodbe in spremljanju izvajanja pravic in obveznosti iz zavarovalnega razmerja v času trajanja pogodbe. Poleg strokovnih znanj svetovalci morajo obvladati tudi psihologijo prodaje, uspešno poslovno komunikacijo in predvsem pridobitev zaupanja zavarovancev, kar ponuja na visoki teoretični in praktični ravni gospa Dragica Korenjak, ki je zbirala skušnje pri lastnem uspešnem vodenju organizacije prodaje na zavarovalnem trgu. Na svojih seminarjih, ne podaja samo znanja temveč tudi svoje navdušenje nad možnostmi, ki se vsakemu ponujajo, če ima željo biti uspešen v poslu in srečen pri svojem delu. Kot strokovna sodelavka Inštituta za zavarovalništvo in pravo v Mariboru povezuje svoje znanje in izkušnje z vrhunskimi slovenskimi in tujimi raziskovalnimi strokovnjaki za zavarovalništvo.
Najbolj koristno, kar sem doslej slišala in videla od gospe Dragice, je ogromna energija, uporabnost, vera in vztrajnost, prodajne izkušnje, reševanje problemov, konkretni primeri in odgovori za reševanje nekaterih težav. Sprememba, ki sem jo naredila, je v tem, da bolj analiziram svoje znanje in neznanje, možnosti in sposobnosti, bolj verjamem vase, bolje se organiziram tako sama kot tudi v odnosu s svojim timom. Sem bolj odprta za kritike in pohvale. V naslednjih petih letih želim povečati ekipo, jo okrepiti in osamosvojiti, postopoma napredovati na višje stopnje v karieri ... sinu omogočiti študij v tujini ... Da bi dosegla še več kot sem do sedaj, mi preprečuje spoznanje, da še vedno nimam dovolj znanja in sposobnosti za vodenja svojega tima (vsak dan se vedno več učim in več izvem). Na vsakem seminarju smo se vedno bolj spoznavali, sproščali in zbliževali, tako v poslovnem kot v človeškem smislu. Veliko izkušenj in odlična šola. Najlepša hvala gospe Dragici!!! M. J.
Sem zadovoljen s seminarjem. Še posebej mi je bilo všeč, da je bil interaktiven in je ponujal tudi zanimive vaje, ki so uporabne tudi pri mojem delu. Nekatere od teh vaj bom uporabil kot osnovo za treninge, ki jih izvajam v podjetju, kjer delam. H kakovosti seminarja nimam pripomb, izboljšati ga je mogoče le v kvantitativnem smislu. Morda bi lahko trajal še kako uro več ali celo dva dni, toda v tem primeru z več primeri, igrami, testi. To bi na udeležence pustilo še močnejši vtis. V zavarovalnici Uniqa osiguranje je moja glavna naloga izobraževanje, saj sem tudi trener. Vendar je tovrstno izobraževanje v zadnjem času nekoliko zanemarjeno. Menim, da bi morali imeti več takšnih seminarjev, tudi znotraj zavarovalnice. G. K.
Seminar, kot že dolgo ne. Hvala Dragica Korenjak za besede " zaupaj vase in živi življenje". Prevečkrat pozabimo živeti , pozabljamo nase in na družino in drvimo brez pravih ciljev in pravega fokusa za naprej. Celotno tvoje predavanje se me je iz stavka v stavek dotaknilo. Res , premalo se zavedamo kakšne možnosti imamo in kakšne priložnosti dajemo drugim. Čez celotno predavanje si oddajala takšno energijo, da bi lahko kar poletela. Tudi sama sem se nalezla tvoje pozitivne energije. V meni si prebudila ponovno željo po nadaljnjem delu, čeprav sem že razmišljala o upokojitvi, a sedaj sem se odločila, da bom svojo zgodbo še dolgo pisala in to načrtno. Ja, želim si stopiti iz povprečja ne glede na leta in pokazati in dokazati, da leta niso pomembna za nov začetek in nova znanja.
V poslovnem svetu je ključnega pomena sodelovanje s predanimi partnerji, ki cenijo svoje stranke. Dragica Korenjak je brez dvoma tak partner. Z bogatim praktičnim znanjem na področju prodaje in posla je na svojih seminarjih pomagala že številnim podjetjem, obenem pa je pridobljeno znanje strnila tudi v knjigi »Skrivnost do uspeha v mrežnem marketingu«.

Sodelovala sem že z ...

naši partnerji

Zavarovalnice in pozavarovalnice

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z.

Skupina Sava RE – prodajne mreže:

  • Slovenija: Pozavarovalnica Sava, d.d.; Zavarovalnica Maribor, d.d.;
  • Srbija: Sava osiguranje, a.d.o. Beograd; Sava životno osiguranje, a.d.o. Beograd;
  • Črna Gora: Sava Montenegro AD Podgorica; Sava Car, d.o.o., Podgorica;
  • Makedonija: Sava osiguruvanje, a.d., Skopje;
  • Kosovo: Illyria, Priština; Illyria Life, Priština; Illyria Hospital, Priština);

Prodajne mreže Zavarovalnice Merkur (HR, SR, BiH)

Prodajne mreže zavarovalnice Wiener osiguranje (HR)

Prodajne mreže zavarovalnice Uniqa osiguranje (HR, SR, BiH)

Osiguravajuće društvo Mikrofin osiguranje, a.d., Banja Luka

Lovčen osiguranje a.d. Podgorica

Susret osiguravača i reosiguravača SORS, Sarajevo

Agencije za sklepanje zavarovanj

ZM AGENTA, zavarovalna zastopniška družba, d.o.o.

PRO.INS., zavarovalna zastopniška družba, d.o.o.

Harvest, zavarovalniško zastopanje, d.o.o.

Agencija Mori, zavarovalno zastopanje, d.o.o., Maribor

Proficio PS, d.o.o., Maribor

Finmart, zavarovalno zastopniška družba, d.o.o., Ljubljana

KD Group, d.d.

Safe Invest – Mreža, zavarovalniško zastopanje, d.o.o

Elita Prva, društvo za zastupanje u osiguranju, Sarajevo

Elita Plus, agencija za zastupanje u osiguranju, Zagreb

Javne institucije

Slovensko zavarovalno združenje, g.i.z.

Združenje zavarovalnih agencij, GIZ

Inštitut za zavarovalništvo v Mariboru

Štajerska gospodarska zbornica, Maribor

Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

Obrtna zbornica Slovenije, Ljubljana

Center za socialno delo Maribor

Zavod RS za zaposlovanje

Privredna komora Srbije

Privredna komora Beograd

Privredna komora Makedonije, Skopje

Društvo paraplegikov Ljubljanske pokrajine, Ljubljana

Klub rejniških družin Maribor

Klub manager Ptuj

Lions klub Škofja Loka

Razvojno informacijski center Slovenska  Bistrica

Fakultete in izobraževalne institucije

Alma Mater Europaea, Evropski center Maribor

Ekonomsko-poslovna fakulteta v Mariboru – Univerza v Mariboru

Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko – Univerza v Mariboru

Fakulteta za turizem v Brežicah – Univerza v Mariboru

Fakulteta za podjetništvo GEA College, d.d., Ljubljana

Animacija, podjetje za izobraževanje, razvoj in storitve, d.o.o., Ptuj

BigU AKADEMIJA, izobraževanje, svetovanje in trgovina, d.o.o.

Lisac & Lisac, svetovanje, poslovno izobraževanje, posredništvo in trgovina, d.o.o., Ljubljana

D.R. Gilbert centar group Beograd, Akademija Komercijalne Komunikacije, Akademija Menadžerskih Veština, HR Profesional Solution

Mednarodne konference

Mednarodna znanstvena konferenca DIT 2013 – dr. Juraj Plenković, Opatija

Mednarodna konferenca zavarovalnih zastopnikov in posrednikov v zavarovalništvu – ICABI, Maribor

Mednarodna konferenca trženja zavarovalnih produktov, Svijet osiguranja, Zagreb

Prodaja i marketing osigurateljevih proizvoda (organizatorji: Institut za osiguranje, Svijet osiguranja, Tectus d.o.o.)

Sodelovanje na okrogli mizi (organizator: Nedeljne informativne novine NIN, d.o.o., Beograd) 

Storitvena podjetja

ZEPTER-SLOVENICA, podjetje za trgovino in storitve, d.o.o.

RE/MAX Slovenije, Nepremičninske storitve, d.o.o.

Calivita Slovenija (CALIFIT d.o.o.), Ljubljana

ECOLAB, podjetje za proizvodnjo pralnih sredstev in drugih kemičnih proizvodov, trgovino in storitve, d.o.o.

Independence International, d.o.o

Forever Living Products Hungary LTD., Podružnica v Ljubljani

Agencija Elite, nepremičninsko podjetje, d.o.o.

Integra, d.o.o., Maribor

Biovis, d.o.o., Koper

K-lingua Katja Cerkvenik, s. p.

MAIP, storitve, d.o.o., Ljubljana

Ilirika borzno posredniška hiša DD, Makedonija

Športna oblačila – NES, Ptuj

FERLAG DASHOFER, Založba d.o.o., Ljubljana

- Zavarovalnice in pozavarovalnice -
- Agencije za sklepanje zavarovanj -
- Javne institucije -
- Fakultete in izobraževalne institucije -
- Storitvena podjetja -
NAVEŽIMO KONTAKT!

Pošljite povpraševanje

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Scroll to Top