Dragica Korenjak

Strokovni sodelavci

Marko Korenjak

Marko je magister ekonomskih in poslovnih ved, trener nevro-lingvističnega programiranja (NLP) in NLP coach, predsednik Slovenskega društva obolelih za hepatitisom Slovenija HEP in predsednik Evropskega združenja pacientskih organizacij za bolnike z obolenji jeter (ELPA), direktor podjetja za izobraževanje, svetovanje in psihoterapijo Marko Korenjak s.p., soustanovitelj in strokovni direktor Inštituta za management in svetovanje Maribor, ima uspešno opravljeno pedagoško andragoško dokvalifikacijo na Pedagoški fakulteti v Mariboru ter psihoterapevtsko propedevtiko pri Slovenski krovni zvezi za psihoterapijo.

Marko je opravil del izobraževanja za diplomata pri izobraževalni organizaciji združenih narodov (UNITAR). Od tujih jezikov obvlada angleško, nemško, hrvaško in srbsko ter nekaj francoščine in ruščine.

Med večjimi coaching projekti, ki so bili usmerjeni u povečanje prodaje in izboljševanje dela, medsebojni poslovni komunikaciji, usmerjanju skupne vizije podjetja in tima, so bili izvedeni na področju direktne prodaje in mrežnega marketinga. V skupnem sodelovanju smo uspeli doseči tudi do 30% dvig prodaje, izboljšali poslovno komunikacijo, povečali smo motivacijo posameznikov in skupine ter razvili dobre medosebne odnose in komunikacijo.

Dr. sc. Enes Sadović,

strokovnjak za trženje

Doktoriral je leta 2013 na Univerzi za mir in razvoj sveta, na temo: Trg življenjskih zavarovanj v BiH, izzivi in priložnosti. Je svetovalec IFC in SEED za vprašanja trženja in poslovnih načrtov razvoja za mala in srednje velika podjetja. Član Združenja udeležencev programov izmenjav v ZDA. Redni sodelavec revije Banke i Biznis u BiH, Svijet osiguranja in drugih poslovnih revij. Redni udeleženec in pripravljavec gradiva za SORS (letno srečanje zavarovalnic in pozavarovalnic v regiji in EGS). Ima več kot 30 let izkušenj na področju prodaje (mednarodne in domače). Lastnik, solastnik in direktor številnih podjetij, ki so se ukvarjala z izvozom, uvozom, trgovino na drobno, na debelo in mednarodnim trženjem. Zadnjih 13 let je direktor prodaje in trženja v Merkur BH osiguranje d.d. Sarajevo, pristojen za izobraževanje, motiviranje in usposabljanje sodelavcev v prodaji. Njegovih predavanj se je udeležilo več kot 3.000 sodelavcev prodaje v agencijah, bankah in neposredni prodajni mreži. Član BigU akademije.

Prof.dr.sci. Marijan Ćurković,

izvanredni profesor, Pravni fakultet, Zagreb Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1966. godine. Magistrirao je 1979. i doktorirao 1984. U osiguranju radi od 1967. (Osiguravajući zavod Beograd, Croatia osiguranje, Euroherc osiguranje, ponovno Croatia osiguranje), prošavši sve faze stručne praktične obuke, od rada na šalteru, likvidacije šteta, direktora službi, sektora podružnice, do predsjednika Uprave Croatia osiguranja od 2000. do 2004. godine. Osnivač je i već osamnaest godina predsjednik Hrvatskog ureda za osiguranje. Uza stalan praktični rad u osiguranju, bavi se i teoretskim pitanjima prava osiguranja. Počeo je objavljivati radove još 1977. u različitim stručnim časopisima u zemlji i inozemstvu. Napisao je desetak knjiga iz oblasti prava osiguranja (Međunarodna karta osiguranja motornog vozila, Obvezna osiguranja u prometu, Osiguranje života, Osiguranje osoba, Posredovanje i zastupanje u osiguranju…) i više od 200 stručnih članaka. Dugogodišnji je urednik časopisa Osiguranje. Aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim stručnim savjetovanjima i konferencijama. Kao izvanredni profesor predavač je na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke