SEMINARJI IN

Izobraževanja

Znanje je naša najboljša naložba ...

Izobraževanja in seminarji

Zavedamo se, da je znanje najboljša naložba za prihodnost. Sodelujemo v mednarodnih partnerskih projektih na področju svetovanja, izobraževanja in usposabljanja ter zaposlovanja.

Teorija in praksa morata biti v tesnem sodelovanju. Vsakdo lahko naredi svojo zgodbo o uspehu. S profesionalnim pristopom pripravimo kakovostna izobraževanja po naročilu, ki so v celoti skladna z željami, potrebami in pričakovanji naročnika.

Preden se odločimo za vrsto seminarja, brezplačno, z strokovnim timom, opravimo razgovor in analizo stanja naročnika.

Kaj vam ponujamo?

Značilnosti naših seminarjev

Seminarji po naročilu predstavljajo primarno in hkrati najobsežnejšo dejavnost naše izobraževalne aktivnosti.

Gre za specializirano obliko poslovnega izobraževanja, saj želimo za naročnika pripraviti optimalno izobraževanje, torej takšno, ki bo v celoti skladno z njegovimi željami, potrebami in pričakovanji. Po meri so “skrojene” izobraževalne vsebine, cilji, ki jih je potrebno skozi izobraževalni proces doseči, način izvedbe oz. potek in trajanje seminarja.

Uporabljamo predvsem primere iz lastne prakse (predavatelj, vrhunski strokovnjaki s področja smeri naročnika). Predavanje je v obliki delavnice, skupinske vaje, diskusije, video in igranje določenih vlog. Utrjujemo medsebojne odnose, osebnostno rast in pripadnost podjetju.

Kako izvajamo izobraževanja in seminarje?

Izvedba seminarjev

Predavanja opravimo na sedežu vaše družbe ali po dogovoru.

Z naročniki se dogovorimo za trajanje seminarjev kot so: dvodnevni, enodnevni ali nekaj urni seminarji.
Predavanja potekajo v obliki delavnic, z aktivnim sodelovanjem vseh udeležencev, testiranjem, avdio-video snemanjem in osebnim analiziranjem.

SEMINARJI, KI JIH ORGANIZIRAMO ZA VAS

Področja izobraževanj

Zavarovalništvo

Modri ljudje vedo čemu služi zavarovanje. Če je v življenju kaj gotovo, potem so to nepredvidene situacije.

Mrežni marketing

Mrežno trženje mora biti najdostopnejša pot, ki povprečnemu človeku daje možnost ustvariti veliko premoženje, svobodo in finančno neodvisnost.

Prodaja

Edina stvar, ki jo imaš na tem svetu, je to kar znaš prodati. In smešno pri tem je, da si prodajalec in tega ne veš. (Arthur Miller)

Vodenje

»Nekoč je vodenje pomenilo imeti mišice. Danes vodenje pomeni razumeti se z ljudmi.«Mahatma Gandhi Tisti, ki skupaj dobro delajo tudi dobro igrajo.

Podjetništvo

Kako ustvarite podjetje, ki bo prinašalo zadovoljstvo in hkrati tudi dobiček. Če želite resnično uspeti, morate v poslu uživati in najti osebno zadovoljstvo.

Motivacija

Motivacija je notranja gonilna sila, ki nam daje moč za doseganje ciljev in potreb. Največji motivator je poraz. Ko padete na dno, se lahko še samo dvignete.

Naši predavatelji

Sodelujemo s skupino vrhunskih predavateljev, ki imajo za seboj vidne rezultate in reference, tako na domačem kot tujem tržišču.

 

Naš tim predavateljev sestavljajo strokovnjaki z več kot desetletnimi izkušnjami v doseganju prodajnih rezultatov, vodenju, izboljševanju odnosov med zaposlenimi in strateškem razvoju podjetja.

Profesor emerit. dr. sc. Mario Plenković,

strokovnjak za poslovno komunikacijo

Marko Korenjak

mag. ekonomskih in poslovnih ved, strokovnjak za coaching managerjev prodajnih mrež ter poslovno medosebno komunikacijo.

Dr. sc. Enes Sadović,

strokovnjak za trženje

Nosilka navedenih seminarjev je Dragica Korenjak, ostale strokovne sodelavce pa povabimo na željo naročnika.

Kako izvajamo naše programe?

Naš način dela

Da bi z izvedbo izobraževalnega programa dosegli najboljše rezultate in optimalno prilagajanje izobraževalnega programa potrebam udeležencev, je v fazi priprave seminarja nujna aktivna sinergija med naročnikom in izvajalcem.


Vsak posamezni izobraževalni program lahko vsebinsko in izvedbeno prilagodimo specifikam naročnika oz. skupine ter kompetencam udeležencev. Zato vam predlagamo, da izvedemo seminar, kjer s tržniki naredimo analizo stanja in na podlagi razgovorov z direktorji prodaje, usmerimo delavnice v vsebino, ki jo vaši tržniki potrebujejo, da dosežejo želeni rezultat – povečanje prodajnih rezultatov in izgradnjo vrhunskih tržnikov. V ta namen tudi predlagamo mesečne motivacijske in delovne sestanke, kjer merimo rezultate in osebnostno rast zastopnikov.

Kaj nas dela drugačne in posebne?

Naše odlike

Zavedamo se, da je znanje najboljša naložba za prihodnost.

Sodelujemo v mednarodnih partnerskih projektih na področju svetovanja, izobraževanja in usposabljanja ter zaposlovanja. Teorija in praksa morata biti v tesnem sodelovanju. Vsakdo lahko naredi svojo zgodbo o uspehu.

Teorija je, ko vse veš, toda nič ne dela. Praksa je, ko vse dela, pa ne veš zakaj.

(Albert Einstein)
Mnenja naših partnerjev in udeležencev seminarjev

Kaj pravijo o nas?

Seminar, kot že dolgo ne. Hvala Dragica Korenjak za besede " zaupaj vase in živi življenje". Prevečkrat pozabimo živeti , pozabljamo nase in na družino in drvimo brez pravih ciljev in pravega fokusa za naprej. Celotno tvoje predavanje se me je iz stavka v stavek dotaknilo. Res , premalo se zavedamo kakšne možnosti imamo in kakšne priložnosti dajemo drugim. Čez celotno predavanje si oddajala takšno energijo, da bi lahko kar poletela. Tudi sama sem se nalezla tvoje pozitivne energije. V meni si prebudila ponovno željo po nadaljnjem delu, čeprav sem že razmišljala o upokojitvi, a sedaj sem se odločila, da bom svojo zgodbo še dolgo pisala in to načrtno. Ja, želim si stopiti iz povprečja ne glede na leta in pokazati in dokazati, da leta niso pomembna za nov začetek in nova znanja.
V poslovnem svetu je ključnega pomena sodelovanje s predanimi partnerji, ki cenijo svoje stranke. Dragica Korenjak je brez dvoma tak partner. Z bogatim praktičnim znanjem na področju prodaje in posla je na svojih seminarjih pomagala že številnim podjetjem, obenem pa je pridobljeno znanje strnila tudi v knjigi »Skrivnost do uspeha v mrežnem marketingu«.

Namen izobraževanja mora biti urjenje neodvisnih aktivnih in razmišljujočih posameznikov, ki bodo videli v služenju skupnosti svoje najvišje poslanstvo.

(Albert Einstein)
NAVEŽIMO KONTAKT!

Pošljite povpraševanje

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Scroll to Top