3. PRODAJNA KONFERENCA, SKOPJE, 16. 6. 2017

Od Vardarja pa do Triglava …

TIMSKO DELO

Dolgoročen uspeh v sodobnih podjetjih zagotavljajo timi, ne posamezniki. V timu lahko združujemo številne, nasprotujoče si lastnosti, pomembne za uspešno realizacijo nalog in projektov. V najboljših podjetjih (podatki revije Fortune) je timska organizacija prevladujoč način organiziranja in dela.

Timsko delo zahteva komuniciranje, razumevanje in sposobnost sprejetja vedenja in osebnosti vseh članov tima. Učinkovitost delovne organizacije temelji predvsem na motivaciji, dobri komunikaciji in dobrih odnosih v delovnih timih.

Visoka stopnja motiviranosti zaposlenih povečuje učinkovitost in uspešnost podjetja pred konkurenco. Dobra komunikacija v timu temelji na spoštovanju in dobrih medsebojnih odnosih. To ima za posledico, da radi hodimo na delo.

In na koncu smo točno tam, kjer bi morali biti, skupaj s tistimi ljudmi, s katerimi tudi moramo biti in delali bomo točno tisto, kar moramo delati. Ključ je v potrpežljivosti.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke