3. PRODAJNA KONFERENCIJA, SKOPLJE, 16. 6. 2017

Od Vardara pa do Triglava …

TIMSKI RAD

Dugoročni uspjeh modernog poduzeća pružaju timovi, a ne pojedinci. Tim se može kombinirati sa niz proturječnih svojstva koja su važna za uspješnu provedbu zadaća i projekata. U najboljim poduzećima (podaci iz časopisa Fortune) je timska organizacija dominantan način organiziranja i rada.

Timski rad zahtijeva komunikaciju, razumijevanje i sposobnost prihvačanja ponašanja i osobnosti svih članova tima. Učinkovitost organizacije rada temelji prvenstveno na motivaciji, dobri komunikaciji i dobrih radnih odnosa u timovima.

Visoka razina motiviranosti zaposlenika povećava učinkovitost i djelotvornost poduzeća ispred konkurencije. Dobra komunikacija unutar tima temelji na poštovanju i dobrih međusobnih odnosa. Ovo ima učinak, da želite da hodate na posao.

I na kraju, ćete biti točno tamo gdje trebate biti, zajedno s ljudima s kojima također morate biti i ćete raditi ono što morate raditi. Ključ je u strpljenju.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services