Dragica Korenjak

Stručni saradnici

Marko Korenjak

Magistar ekonomije i poslovanja

Marko je magistar ekonomije i poslovanja, trener neuro-lingvističkog programiranja (NLP) i trener NLP-a, predsjednik Slovenskog udruženja za hepatitis Slovenije HEP i predsjednik Europskog udruženja organizacija pacijenata oboljelih za bolesti jetre (ELPA – Europian Liver Patients´ Association), direktor tvrtke za obrazovanje, savjetovanje i psihoterapije Marko Korenjak sp, suosnivač i stručni direktor Instituta za menadžment i savjetovanje Maribor, uspješno je završio pedagoško-andragošku dodatnu izobrazbu na Pedagoškom fakultetu u Mariboru i psihoterapijsku propedeutiku u Slovenskoj krovnoj udruzi za psihoterapiju.

Marko je završio dio obrazovanja za diplomata u Organizaciji za obrazovanje ujedinjenih naroda (UNITAR), a govori engleski, njemački, hrvatski i srpski te dio francuskog i ruskog jezika.

Među većim coaching projektima koji su bili usmjereni na povećanje prodaje i poboljšanje rada, uzajamnoj poslovnoj komunikaciji, usmjeravanju zajedničke vizije tvrtke i tima, provodili su se na području izravne prodaje i mrežnog marketinga. U zajedničkoj suradnji uspjeli smo postići rast prodaje od 30%, poboljšati poslovnu komunikaciju, povećati motivaciju pojedinaca i grupa te razviti dobre međuljudske odnose i komunikaciju.e in mrežnega marketinga. V skupnem sodelovanju smo uspeli doseči tudi do 30% dvig prodaje, izboljšali poslovno komunikacijo, povečali smo motivacijo posameznikov in skupine ter razvili dobre medosebne odnose in komunikacijo.

Prof.dr.sci. Marijan Ćurković,

izvanredni profesor, Pravni fakultet, Zagreb
Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu 1966. godine. Magistrirao je 1979. i doktorirao 1984. U osiguranju radi od 1967. (Osiguravajući zavod Beograd, Croatia osiguranje, Euroherc osiguranje, ponovno Croatia osiguranje), prošavši sve faze stručne praktične obuke, od rada na šalteru, likvidacije šteta, direktora službi, sektora podružnice, do predsjednika Uprave Croatia osiguranja od 2000. do 2004. godine. Osnivač je i već osamnaest godina predsjednik Hrvatskog ureda za osiguranje. Uza stalan praktični rad u osiguranju, bavi se i teoretskim pitanjima prava osiguranja. Počeo je objavljivati radove još 1977. u različitim stručnim časopisima u zemlji i inozemstvu. Napisao je desetak knjiga iz oblasti prava osiguranja (Međunarodna karta osiguranja motornog vozila, Obvezna osiguranja u prometu, Osiguranje života, Osiguranje osoba, Posredovanje i zastupanje u osiguranju…) i više od 200 stručnih članaka. Dugogodišnji je urednik časopisa Osiguranje. Aktivno sudjeluje na domaćim i inozemnim stručnim savjetovanjima i konferencijama. Kao izvanredni profesor predavač je na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Dr. sc. Enes Sadović,

stručnjak za pitanja marketinga i prodaje

Doktorirao 2013. godine na Univerzitetu za Mir i Razvoj UN, na temu: Tržište životnih osiguranja u BiH, izazovi i šanse. Konsultant IFC i SEED za pitanja marketinga i izrade biznis planova za mala i srednja preduzeća. Član Asocijacije učesnika programa razmjene u USA. Redovni dopisnik za časopise Banke i Biznis u BiH, Svijet Osiguranja i druge poslovne magazine. Redovni učesnik i pisac radova za SORS (godišnji susret osiguravatelja i reosiguravatelja regije i EEC). Preko 30 godina radnog iskustva u prodaji (međunarodnoj i domaćoj). Vlasnik, suvlasnik i direktor brojnih preduzeća koja su se bavila izvozom, uvozom, maloprodajom, veleprodajom i međunarodnim marketingom. Zadnjih 13 godina je direktor prodaje i marketinga u Merkur BH osiguranje d.d. Sarajevo, zadužen za edukaciju, motivaciju i treniranje prodajnih saradnika. Kroz predavanja vezana uz osiguravateljnu branšu prošlo je više od 3000 prodajnih saradnika u agencijama, bankama i direktnim prodajnim mrežama.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Scroll to Top