Dragica Korenjak

Moja priča

Diplomirana menadžerka poslovnih sustava

Dragica Korenjak

Sam neovisna savjetnica i motivatorka prodajnih mreža u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Imam 30 godina radnog iskustva u marketingu i menadžmentu. Jedanaest godina uspješno sam vodila ZM Agento d.o.o., podružnicu osiguravajuće tvrtke Zavarovalnice Maribor, koja je kao osiguravajuće društvo bila jedna od najuspješnijih agencija u Sloveniji na području marketinga životnih osiguranja. Tvrtka je dva puta osvojila naslov SLOVENSKE GAZELE i time bila jedna od 500 tvrtki s najbržim rastom u Sloveniji. 

U reosiguravajučem društvu Sava bila sam savjetnica Uprave za razvoj prodajnih mreža na tržištima jugoistočne Europe ( Srbija, Makedonija, Crna Gora i Kosovo).
Moja krilatica života i rada

Uvijek je netko negdje tko vam može pomoći, samo ga morate pronaći!

Karijeru nastavljam kao neovisni savjetnik i motivator prodajnih mreža u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

MOJI USPJEHI

Moj najveći uspjeh

Moj najveći uspjeh u savjetovanju i obrazovanju u 2014. godini je povećanje prodaje za čak 59%. Više godina sam predavala na Visokoj poslovnoj školi Gea College. 2001. godine dobila sam nagradu za najuspješniju poduzetnicu na temelju poslovnih rezultata 2000. godine.

Moje radionice iz prodajnih tehnika i vodenja prodajne mreže posjećivalo je više od 20 000 sudionika. Programi seminara omogućavaju pojedincima da postanu pozitivniji, usmjereniji i sposobniji postići svoje ciljeve.

SLOVENSKA GAZELA

Naša osiguravajuća agencija ZM Agenta dva je puta uvrštena među 500 najbrže rastućih tvrtki u Sloveniji i dobila je naslov SLOVENSKA GAZELA.


 

CERTIFIKAT O KVALITETI

Bili smo prva i jedina osiguravajuća agencija s certifikatom kvalitete ISO 9001-2000. Preko 1.200 suradnika odradilo je uspješnu praksu za dobivanje licence zastupnika u osiguranju.

PODUZETNICA GODINE
  1. godine dobila sam nagradu za najuspješniju poduzetnicu na temelju poslovnih rezultata 2000. godine.
OBRAZOVANJE DRUGIH

Mojim je seminarima prisustvovalo više od 25 000 sudionika iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, pa sve do Makedonije.  Bili su iz različitih područja rada, poput osiguranja, bankarstva, posredovanja, gospodarskih komora i univerza. Time  dokazujem da TEORIJA i PRAKSA moraju biti tijesno povezane. Prodala sam i 3200 primjeraka mojih knjiga. Na seminarima predstavljam provjereni sustav učinkovitih ideja koje možete koristiti u postupnom usavršavanju samog sebe u svim područjima života i rada.

Predavala sam na MEĐUNARODNOJ ZNANSTVENOJ KONFERENCIJI U OPATIJI

Na 20. međunarodnom znanstvenom skupu »DRUŠTVO I TEHNOLOGIJA 2013 – Dr. Juraj Plenković u Opatiji. Predstavila sam temu pod naslovom: “Važne razlike između financijske piramide i mrežnog marketinga”.

STALNO se OBRAZUJEM

Jedini atribut kojeg će direktorima trebati u budućnosti da bi se uspjeh mogao kladiti, je znatiželja. Iz znatiželje dolaze učenje i nove ideje. U tvrtkama koje se vrlo brzo mijenjaju, ako niste znatiželjni, ako ne naučite, ako nemate novih ideja, imat ćete pravi problem.

Diplomirala sam na ALMA MATER EUROPAEA – ECM  2011. godine i stekla zvanje “Diplomirana voditeljica poslovnih procesa”. Diplomu mi je dodijelio prof.dr. Ludvik Toplak

Za mene najbolji seminar i njegove knjige, bio Brian Tracy, koji je jedan od vodećih američkih govornika i vođa seminara.

Kao HUMANITARAC, dugi niz godina aktivna sam u Udruzi udomiteljskih obitelji u Sloveniji.

Zajedno s prof. emeritus dr. sc. Šime Ivanjkom, organizirala sam

PRVU MEĐUNARODNU KONFERENCIJU ZASTUPNIKA I POSREDNIKA U OSIGURANJU 

 ICABI 2014 

u Mariboru.  Na konferenciji  je sudjelovalo 240 sudonika  iz 11 zemalja.

Bila sam SUOSNIVAČICA I DIREKTORICA PRVOG INSTITUTA ZA OSIGURANJE  u Mariboru.

Bila sam PREDSJEDNICA UDRUGE  AGENCIJA ZA OSIGURANJE SLOVENIJE, koja pokriva najveći tržišni udio u prodaji proizvoda osiguranja u Sloveniji.

Godine 2020 izabrana sam za drugo najbolju govornicu na događaju 500 poslovnih žena.

Članica LIONS kluba Maribor  ZARJA

Šta kažu o meni

Dragica je jedna od najsrdačnijih predavačica koje znam. Iskrenom vjerom u dobro u ljudima sa svojim predavanjima potiče osjećaj da je sve moguće i da svi možemo biti pobjednici. Njezina toplina miluje dušu i u njoj pali vatru, a onda je na nama da hrabro i uspješno koračamo naprijed.
Razdoblje znanstvenog i novog komuniciranja mijenja pogled na upravljanje informacijama i ubrzava komunikaciju. U modernom komunikacijskom društvu prošlost postaje sadašnjost, koja se uvijek prelijeva u novu stratešku komunikacijsku budućnost. Strateško upravljanje komunikacijama gđa. Dragica Korenjak shvaća kao teorijski i praktički utemeljenu komunikacijsku disciplinu koja se razvija u svjetlu optimalnih društvenih, korporativnih, političkih i marketinških modela informacija i globalno-mrežne komunikacije na principu: think global, act local. Dragica Korenjak i njezin uspjeh potvrđuju da su teorija i praksa komunikacije neophodni za uspjeh. Ona je pedavačica koju studenti također vole slušati, jer njezin rad pomaže ljudima u izgradnji uspješnog osobnog i profesionalnog komunikacijskog života.
Dragica Korenjak je jedan od najvećih stručnjaka za prodaju, motivaciju i poslovni uspjeh. Ako želite naučiti vještine koje fukncioniraju u praksi i povezane su s teorijom, Dragica je pravi naslov. Dragica nije teoretičarka. Dragica je uspjela u praksi i sada to znanje uspješno prenosi na druge. Bila je i moj uzor kada sam započeo karijeru prije dvadeset i pet godina.
Upoznao sam Dragicu na međunarodnoj konferenciji za posredničke agencije u Mariboru. Njena energija i organizatorske sposobnosti su me motivirali da je zamolim da vidi mogućnost da surađuje sa Merkur osiguranjem u BiH. Prvi seminar smo uradili zajedno u Istanbulu za najbolje saradnike iz agencije našeg strateškog partnera, i poslije seminara smo napravili rezultat koji je bio dvostruko veći od planiranog. Danas je Dragica partner nešg društva za edukaciju saradnika iz 4 agencije strateških partnera u BiH, te za direktne prodajne mreže u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Veliko iskustvo koje nosi sa sobom i ogromna želja da se to znanje prenese na saradnike u prodaji osiguranja, svrstavaju Dragicu u red najboljih predavača i trenera u prodaji osiguranja. Najviše od svega kod nje cjenim spremnost da i dalje uči od onih kojima predaje.

Tajna uspjeha u izravnoj prodaji

KNJIŽNE PUBLIKACIJE

Moji partneri

- Osiguravajuća i reosiguravajuća društva -
- Agencije ili društva za zastupanje u osiguranju -
- Javne institucije -
- FakultetI i INSTITUCIJE ZA EDUKACIJE
- uSLUŽNE TVRTKE -

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Scroll to Top