KAKO POVEĆATI PRODAJNE REZULTATE U PRODAJI POLICA ŽIVOTNOG OSIGURANJA?

U POSLU JE SVE OVISNO OD PRODAJE

Fotografije s prodajnog seminara u Splitu (Wiener osiguranje), 14. i 15. 3. 2018.

Što je to prodajni lijevak?

Tržište je postalo kao front bitke, iu poslovanju sve ovisi o prodaji. Nije bitno je li se prodaja proizvod ili usluga, je li velika ili mala tvrtka. Opstanak i uspjeh ovisit će o prodaji. Lijevak za prodaju skup je rješenja koja pomažu upravljati i razvijati prodajne aktivnosti kako bi se povećala prodaja. Samo upotrebo pojma prodajni lijevak s ovih modela je prvi put predstavio 1924. godine William W. Townsend u svom radu Bond Salesmanship.

Oblik prodajnog lijevka prikazan je dolje.

Na slici se vidi da je prodajni lijevak odozgo prema dnu podijeljen na pojedinačne postotke. Na vrhu lijevka je 0%, a dno ispod 100%.

Upotreba prodajnog lijevka zahtijeva dosljednost. Dosljednost od nas zahtijeva i obavljanje prodajnih aktivnosti koje su predviđene u prodajnom procesu. Većina prodavača pogriješi kada žele prodati svoj proizvod ili uslugu potencijalnim kupcima na prvom sastanku.

Prodajni lijevak je skup rješenja koja pomažu razumjeti, upravljati i razvijati prodajne aktivnosti kako bi se povećala prodaja i smanjili troškovi prodaje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services