Obrazovanje i

Seminari

ZNANJE JE NAŠA NAJBOLJA INVESTICIJA …

Obrazovanje i seminari

Svjesni smo da je znanje najbolja investicija za budućnost. Sudjelujemo u međunarodnim partnerskim projektima u području savjetovanja, obrazovanja i osposobljavanja te zapošljavanja.

Teorija i praksa moraju tijesno surađivati. Svatko može napraviti svoju priču o uspjehu. Profesionalnim pristupom pripremamo kvalitetna obrazovanja po narudžbi, koje su u potpunosti skladna sa željama, potrebama i očekivanjima klijenta.

Prije nego što se odlučimo za vrstu seminara, napravimo besplatan intervju i analizu stanja klijenta sa našim stručnim timom.

ŠTO VAM NUDIMO?

Karakteristike naših seminara

Prilagođeni seminari predstavljaju primarnu i istovremeno najopsežniju aktivnost naše obrazovne djelatnosti.

Ovo je specijalizirani oblik poslovnog obrazovanja, jer za klijenta želimo pripremiti optimalno obrazovanje, odnosno ono koje će biti u potpunosti u skladu s njegovim željama, potrebama i očekivanjima. Prema mjeri su “skrojeni“ obrazovni sadržaji, ciljevi koje treba postići krozu obrazovni proces, način provedbe ili tijek i trajanje seminara. Predavanje je v obliki delavnice, skupinske vaje, diskusije, video in igranje določenih vlog
utrjujemo medsebojne odnose, osebnostno rast in pripadnost podjetju.

Uglavnom koristimo primjere iz vlastite prakse (predavači, vrhunski stručnjaci u području usmjerenja klijenta). Predavanje je u obliku radionice, grupne vježbe, rasprave, videozapisa i igranja uloga. Utvrđivamo međusobne odnose, osobni rast i pripadnost tvrtki.

KAKO IZVODIMO OBRAZOVANJE I SEMINARE?

Provedba seminara

Predavanja držimo u sjedištu vaše tvrtke ili po dogovoru.

S klijentima se dogovaramo o trajanju seminara kao što su: jedan ili dva dana, više satni seminari. Predavanja se odvijaju u obliku radionica, uz aktivno sudjelovanje svih sudionika, testiranja, audio-video snimanja i osobne analize.

Gdje vam mogu pomoći?

Edukacije i seminari

Osiguranje

Mudri ljudi znaju što je osiguranje. Ako je išta sigurno u životu, onda su to nepredviđene situacije.

Mrežni marketing

Mrežni marketing mora biti najpristupačniji način da se prosječnoj osobi pruži prilika za stvaranje velike sreće, slobode i financijske neovisnosti.

Prodaja

Jedina stvar koju imaš na ovom svijetu, je ono što znaš prodati. I smiješno pri tome je, da si prodavač, a to uopšte ne znaš. (Arthur Miller)

Vođenje

“Nekada je vodstvo značilo imati mišiće. Danas vodstvo znači razumijevanje ljudi. (Mahatma Gandhi) Oni koji dobro surađuju također dobro igraju.

Poduzetništvo

Kako stvoriti tvrtku koja će donijeti zadovoljstvo i istovremeno dobit. Da biste doista uspjeli, morate uživati u poslu i pronaći osobno zadovoljstvo.

Motivacija

Motivacija je unutarnja pokretačka snaga koja nam daje moć za postizanje ciljeva i potreba. Najveći motivator je poraz. Kad padnete na dno, možete se samo podići.

Naši predavači

Surađujemo s grupom vrhunskih predavača koji imaju vidljive rezultate i reference na domaćem i na inozemnom tržištu.

Naš tim predavača čine stručnjaci s više od deset godina iskustva u postizanju prodajnih rezultata, vodstvu, poboljšanju odnosa s zaposlenicima i strateškom razvoju tvrtke.

Profesor emerit. dr. sc.Mario Plenković,

stručnjak za komunikologiju i poslovno komunikacijo

Marko Korenjak

mag. ekonomskih in poslovnih ved, stručnjak za coaching managerjev prodajnih mreža te poslovne međuosobne komunikacije.

Dr. sc. Enes Sadović,

stručnjak za trženje

Nosilka navedenih seminarjev je Dragica Korenjak, ostale strokovne sodelavce pa povabimo na željo naročnika.

KAKO PROVODIMO PROGRAME?

Naš način rada

Da bi se postigli najbolji rezultati provedbom obrazovnog programa i optimalna prilagodba obrazovnog programa potrebama polaznika, u fazi pripreme seminara potrebna je aktivna sinergija između naručitelja i izvođača.

Sadržaj i provedba svakog pojedinog obrazovnog programa može se prilagoditi specifičnostima klijenta ili grupe i kompetencijama sudionika. Stoga predlažemo da provedete seminar na kojem skupa s prodavači napravimo analizu stanja i na temelju razgovora s direktorima prodaje usredotočimo radionice na sadržaj koje vaši prodavači trebaju da bi postigli željeni rezultat – povećanje prodajnih rezultata i izgradnju vrhunskih prodavača. U tu svrhu predlažemo mjesečne motivacijske i radne sastanke na kojima mjerimo rezultate i osobni rast sudionika.

ŠTO NAS ČINI RAZLIČITIM I POSEBNIM?

Naše karakteristike

Svjesni smo da je znanje najbolja investicija za budućnost.

Sudjelujemo u međunarodnim partnerskim projektima u području savjetovanja, obrazovanja i osposobljavanja te zapošljavanja. Teorija i praksa moraju tijesno surađivati. Svatko može napraviti svoju priču o uspjehu.

Teorija je, kad sve znaš, pa ništa ne radi. Praksa je, kada sve radi, pa neznaš zašto.

(Albert Einstein)
Mišljenja naših partnera i sudionika seminara

Što kažu o nama?

Vse večja prisotnost in pomembnost zavarovalništva v življenju posameznika in zlasti v gospodarstvu ter globalizacija evropskega trga na področju zavarovalništva odpira zavarovancem teoretične in praktične možnosti, da izberejo zavarovalni produkt, ki najbolj ustreza njihovim potrebam, pri čemer se lahko poslužujejo strokovne pomoči in svetovanja oseb, ki so strokovno usposobljene in poklicane, da kot svetovalci zavarovalcev in posredniki med zavarovalcem in zavarovalnico prispevajo h kvalitetni sklenitvi zavarovalne pogodbe in spremljanju izvajanja pravic in obveznosti iz zavarovalnega razmerja v času trajanja pogodbe. Poleg strokovnih znanj svetovalci morajo obvladati tudi psihologijo prodaje, uspešno poslovno komunikacijo in predvsem pridobitev zaupanja zavarovancev, kar ponuja na visoki teoretični in praktični ravni gospa Dragica Korenjak, ki je zbirala skušnje pri lastnem uspešnem vodenju organizacije prodaje na zavarovalnem trgu. Na svojih seminarjih, ne podaja samo znanja temveč tudi svoje navdušenje nad možnostmi, ki se vsakemu ponujajo, če ima željo biti uspešen v poslu in srečen pri svojem delu. Kot strokovna sodelavka Inštituta za zavarovalništvo in pravo v Mariboru povezuje svoje znanje in izkušnje z vrhunskimi slovenskimi in tujimi raziskovalnimi strokovnjaki za zavarovalništvo.
Upoznao sam Dragicu na međunarodnoj konferenciji za posredničke agencije u Mariboru. Njena energija i organizatorske sposobnosti su me motivirali da je zamolim da vidi mogućnost da surađuje sa Merkur osiguranjem u BiH. Prvi seminar smo uradili zajedno u Istanbulu za najbolje saradnike iz agencije našeg strateškog partnera, i poslije seminara smo napravili rezultat koji je bio dvostruko veći od planiranog. Danas je Dragica partner nešg društva za edukaciju saradnika iz 4 agencije strateških partnera u BiH, te za direktne prodajne mreže u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Veliko iskustvo koje nosi sa sobom i ogromna želja da se to znanje prenese na saradnike u prodaji osiguranja, svrstavaju Dragicu u red najboljih predavača i trenera u prodaji osiguranja. Najviše od svega kod nje cjenim spremnost da i dalje uči od onih kojima predaje.

Svrha obrazovanja trebala bi biti osposobljavanje neovisnih aktivnih i mislećih pojedinaca koji će svoju najvišu misiju vidjeti u služenju zajednici.

(Albert Einstein)
NAVEŽIMO KONTAKT!

Pošaljite upit

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services
Scroll to Top