SREČANJE ZAVAROVALNIČERJEV SARAJEVO 2018

SORS 2018 – SARAJEVO, 6. do 8. 6. 2018

Več o tem na spletni strani: http://www.sors.ba/hr/index/ in o vseh predavateljih na http://www.sors.ba/hr/predavaci/

Pomen usposabljanja in izobraževanja zavarovalnih zastopnikov
za povečanje prodajnih rezultata

Kako iz povprečnih sodelavcev zgraditi zmagovalni tim in povečati prodajne rezultate?

Tempo nenehnih sprememb v današnjem poslovnem okolju zahteva, da so vodstveni delavci in zaposleni prilagodljivi in fleksibilni, da delajo učinkovito in si med seboj delijo strast za doseganje rezultatov. Od uspešnega vodje se pričakuje, da bo pravi vodja, ki poišče v zaposlenih vse najboljše ter prebudi vse potenciale in navdušenje.

Minilo so časi, ko bi znanje ene veščine lahko zagotovilo stabilnost dela. Prej so ljudje v svoji delovni dobi enkrat pridobili novo spretnost, danes pa pridobivajo nove spretnosti, ki jih je treba uporabljati letno, mesečno ali celo tedensko.

V današnjem času morajo podjetja storiti vse, kar je v njihovi moči, da ostanejo konkurenčna in ohranijo visoko usposobljeno in motivirano osebje. Da bi bili zaposleni zadovoljni in kompetentni, se morajo zavedati potrebe po nadaljnjem usposabljanju in izobraževanju.

Korist, ki ga zaposleni prejme z izobraževanjem o prodaji, mora biti pregledna, zato je merjenje vpliva izobraževanja in usposabljanja na kakovost in rezultat dela izjemno pomemben element izobraževanja. Na ta način povečamo varnost naložbe in omogočimo nadzor učinka izobraževanja.

Ko se prenehate izobraževati, prenehate biti dober.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke