PRODAJNE MREŽE V ZAVAROVALNIŠTVU

FINANČNE  INSTITUCIJE in MOČ USPEŠNE PRODAJE

ki ju je izvedla predavateljica Dragica Korenjak, dne 25. 9. in 26. 9. 2019. v prostorih Gospodarske zbornice Makedonije v Skopju.

Namen seminarja »Prodajne mreže v zavarovalno-finančnih institucijah«

Namen usposabljanja je predvsem zagotoviti dodatno motivacijo zaposlenim s področja zavarovalništva in finančnih institucijah (banke, hranilnice, posredniki itd.) ter jim dati nove ideje za rast prodajnih rezultatov. Po tem usposabljanju so udeleženci pridobili najnovejše pogajalske in prodajne veščine, naučili so se lažjega načina pridobivanja novih strank, kako okrepiti odnose z obstoječimi strankami in zlahka doseči načrtovane cilje, kako povečati zaupanje v komunikacijo s potencialnimi strankami ter kako učinkovito rešiti morebitne konflikte ali pritožbe.

Namen seminarja »Moč uspešne prodaje«

Namen usposabljanja je udeležencem dati dodatno motivacijo in nove ideje za večje prodajne rezultate. Po tem usposabljanju so udeleženci pridobili najnovejše pogajalske in prodajne veščine, naučili so se lažjega načina pridobivanja novih strank in kako okrepiti odnose z obstoječimi strankami, kako doseči zastavljene cilje, kako povečati zaupanje v komunikacijo s potencialnimi strankami in obstoječimi strankami ter kako učinkovito reševati morebitne konflikte ali pritožbe.

»Podjetje je vredno toliko kot njegova prodaja!«

Fotografije iz seminarja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke