Planiranje časa in ciljev

Seminar v vodeči borzni hiši Ilirika v Makedoniji, Skopje, 19. 1. 2019, na temo: »Kako zgraditi vaše najboljše leto doslej?« S poudarkom na planiranju časa in ciljev.

Čas je denar in časa ne moremo uskladiščiti. Kako pravilno načrtujete zasebni in poslovni čas? Cilji ali želje so pomembni motivatorji vašega dela. Cilji vas spodbujajo. Omogočajo vam, da merite svoj uspeh. Zato si postavite izzivalne, toda hkrati uresničljive cilje, ki naj bodo jasni in merljivi, tako kratkoročni kot dolgoročni.

Ko dosežete prvi cilj, si vzemite malo časa, da se potrepljate po hrbtu. Potem se napotite k naslednjemu cilju opogumljeni, močnejši, spodbujeni s tem, kar ste dosegli.

Ljudje, ki postavljajo izzivalne, toda uresničljive cilje, držijo svojo prihodnost trdno v rokah in dosežejo izjemne uspehe. Če nimate natančnega cilja, je veliko lažje, da se enostavno prepustite življenjskemu toku, da vas nosi, ne da bi ga poskusili nadzirati. Vendar tako zapravljate čas, ker se vam nič ne zdi nujno niti potrebno. Nič vam ni treba storiti danes. Vse odlašate v neskončnost. Samo cilji vas usmerjajo in spodbujajo k uspehu.

»Ne čakajte na popolni čas, kajti nikoli ga ne boste dočakali.
Da bi dosegli srečo, nikoli ne bodite brez pomembnega cilja.«
(Grof Nightingale)

(iz knjige Dragice Korenjak: Skrivnost uspeha v mrežnem marketingu)

Fotografije iz seminarja:

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke