Planiranje vremena i ciljeva

Planiranje vremena i ciljeva

Vrijeme je novac, a vrijeme ne možemo skladištiti. Kako ispravno planirati privatno i poslovno vrijeme? Ciljevi ili želje važni su motivatori. Ciljevi nas potiču. Omogućuju vam mjerenje uspjeha, zato trebaju biti jasni i mjerljivi, kako kratkoročni, tako dugoročni.

Kad postignete prvi cilj, uzmite si vremena kako biste se potapšali po leđima. Nakon toga uputite se prema sljedećem cilju ohrabreni, snažniji, potaknuti onim što ste postigli.

Ljudi koji postavljaju izazovne, ali realne ciljeve drže svoju budućnost čvrsto u rukama i postižu iznimne uspjehe.  Ako nemate detaljan cilj, puno je lakše jednostavno se prepustiti životnom tijeku, koji će vas nositi ne pokušavajući ga nadzirati. Ali na taj način trošite vrijeme, jer vam se ništa ne čini nužnim ni potrebnim. Ništa vam nije potrebno učiniti danas. Sve odgađate u beskonačnost. Samo ciljevi vas usmjeravaju i potiču u smjeru uspjeha.

»Nemojte čekati pogodno vrijeme, jer ga nikad nećete dočekati.
Kako biste postigli sreću, nikad ne budite bez važnog cilja.«
(Grof Nightingale)

(iz knjige Dragice Korenjak: Tajna uspjeha u izravnoj prodaji)

Fotografije sa seminara:

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Kolačiči, koji su nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services