Za nami je 57. seminar, ki je bil izveden v Ljubljani, na temo:
»ZMOREM, KER ZNAM«

V NASLEDNJEM LETU BODITE NAJBOLJŠI V VSEM, KAR POČNETE.

Vedno znova morate gledati v prihodnost. Ena izmed najpomembnejših stvari, ki jih lahko storite, da bi spodbudili lastno ustvarjalnost, je postavljanje provokativnih vprašanj. Vsi odgovori in vse informacije na svetu obstajajo le zato, da služijo kot odgovor ljudem, ki postavljajo vprašanja. Od vaše sposobnosti, da si zastavljate vprašanja in na njih natančno odgovorite, nato pa na osnovi dogovorov primerno in učinkovito ukrepate, so odvisni vsi rezultati vašega dela – ti pa so glavni pokazatelj uspeha. Ozrite se v preteklost in ocenite svoje strateške načrte in se vprašajte: »V kaj verjamete, za čim stojite, kakšna je vaša vizija, kakšni želite biti čez pet let?«

Nato se vprašajte: »Kaj je tisto, kar delate izredno dobro? Kaj je tisto, kar ste naredili v preteklosti in je bilo ljudem všeč?« Vaši odgovori določajo vaš položaj in so smernica za spremembe, da bi v prihodnje prevladali na svojem področju.

Na koncu leta ne pozabite odgovoriti na naslednja vprašanja: »Kaj ste v tem letu dosegli? Kaj vas je najbolj razočaralo? Kaj ste se iz tega naučili?«

S pogumom in odločnostjo lahko naredite skoraj vse, le naučiti se morate, kako. Če se naučite sprejemati dobre odločitve, bo vaš svet zagotovo boljši.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke
Scroll to Top