woman, shopping, lifestyle

KAKO VIDITE KUPCE, KI DOLOČAJO VAŠE RAVNANJE IN VAŠ USPEH PRI PRODAJI

Mnogi tarnajo, da premalo zaslužijo, se pa ob tem ne vprašajo, koliko aktivnosti v resnici vložijo v sebe, v svojo domišljijo, vztrajnost, intuicijo, nove ideje, v osebno moč in navdušenje za delo, ki ga opravljajo.

Vsak neprijeten trenutek ali izkušnja vas ne sme ustaviti. Pomagajte si s pozitivnimi mislimi in besedami. Nikoli ne obupajte. Recite si: »Bom že. Bom že kako, saj gre.« V takšni situaciji iščite pozitivne ljudi, ki vam bodo pomagali. Vedno obstaja izhod, vendar ga morate iskati in si želeti, da ga najdete.

Zavedati se morate, da je vsaka stranka nov in drugačen kupec, da se morate vedno prilagajati in spreminjati svoj prodajni razgovor, ki ste ga pripravili. Zato je zelo pomembno, da obvladate psihologijo in si s tem znanjem pomagate, predvsem pri prvem vtisu, ki vam daje možnost vstopiti h kupcu, da vam zaupa in da lahko naredite dobro predstavitev.

Za izvedbo dobro pripravljenega prodajnega razgovora morate aktivirati svojo osebno moč in se podati v akcijo. Sprostiti morate vse zavore ter napolniti akumulatorje prepričanja in navdušenja.

Recept je preprost, vendar se spreminja od termina do termina, tako kot so različni kupci. Vsaka stranka ima svoj jaz in svoj prav. Dober prodajalec pa se je sposoben kot kameleon prilagoditi jeziku in načinu kupčevega mišljenja.

S pravilno komunikacijo se prodajalec prilagodi tonu, ritmu, jakosti glasu in hitrosti kupčevega govorjenja. Oponaša kupčevo držo, govorico telesa in vzdušje od začetka do konca prodajnega razgovora.

Trud sam ne zadostuje. Slej ko prej morate z njim pokazati vidne in merljive rezultate. Ljudje radi sklepajo posle z ljudmi, ki so jim všeč.

Odličen prodajalec lahko postane samo tisti, ki se zna vživeti v okoliščine svojega kupca in
mu izpolni željo.

Najboljši prodajalec pa ostaja le tisti, ki mu uspe, da ob prvi kupčiji
vzpostavi s kupcem trajno zvezo in tudi naprej sklepa z njim dobre posle.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za uporabo spletne strani je sprejetje piškotkov obvezno.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni piškotke
Sprejmi piškotke